Doorzoek de catalogus
 
 
   
 

Ergonomie

Ergorest

 Ergorest zwart met 13 cm schelp
 Ergorest zwart met 20 cm schelp
 Ergorest zwart met muispad en 13 cm schelp
 Ergorest zwart met muispad en 20 cm schelp
 Ergorest zwart Combi set 1 zonder en 1 met muispad
 Ergorest zwart hoogteverstelbaar met verticale stang
 Ergorest uitzonderingen  

De dynamische voorarmsteunen van Ergorest maken het mogelijk zeer vrij te kunnen bewegen terwijl de polsen, onderarmen, schouders, nek en rug ontlast worden. Bevorderen een goede lichaams- en zithouding alsook een goede doorbloeding van de arm doordat deze op een zachte schelp ligt i.p.v. op een hard werkoppervlak.
Aanbevolen bij personen met klachten aan pols, onderarm, schouders en nek al dan niet ten gevolge van spier- of gewrichtsaandoeningen. Ergorest biedt verlichting bij spiermoeheid, RSI, tenniselleboog, Carpaal Tunnelsyndroom en ondersteuning bij tremor.
De keuze voor een korte of lange schelp wordt bepaald door de lengte en het gewicht van de arm en/of de werkduur. Een lange schelp biedt meer comfort bij personen met lange, zware armen en/of die intensief computerwerk doen.
Men kan kiezen voor de combinatie van de Ergorest met een muispad plateau: dit bevordert de natuurlijke polspositie in tegenstelling tot de combinatie met een gewone muismat waarbij de pols belast kan worden.
Om een meer evenwichtige werkhouding te verkrijgen, wordt vaak gekozen voor een combinatie van een standaard Ergorest en een Ergorest met muispad plateau: op deze manier zijn beide zijden ondersteund voor de meest symmetrische houding.
Het hoogteverstelbaar frame is vervaardigd uit aluminium, de schelpen zijn met leder bekleed voor makkelijk onderhoud. Wordt bevestigd met een bureauklem.
Indien de basishoogte hoger moet zijn, is een tafelstang verkrijgbaar op aanvraag.

 
    Website ontwikkeling door Trivali webcommunicatie