Doorzoek de catalogus
 
 
   
 

ADVYS  werd in 1995 opgericht als AERTSEN & DE VYLDER en wist zich vrij snel te profileren als gespecialiseerde leverancier voor therapiematerialen, hulpmiddelen en hoog/laagsystemen voor keukens.

De stichters Lin Aertsen en Dirk De Vylder stelden het gamma zorgvuldig samen met hun ervaring als therapeut.

De naamsverandering naar ADVYS eind 2004 betekent niet alleen een verwijzing naar de namen van de stichters, maar legt tevens de nadruk op het geven van een deskundig advies. Intussen werden meer en meer gerenommeerde merken in het gamma opgenomen: Ropox, Homecraft, Dusyma, Nitzbon, NRS, Rolyan, Ornamin e.a. Voortdurend worden inspanningen gedaan om het gamma te vernieuwen. Het bedrijf is nog voortdurend in een snelle groeifase, deskundige en gemotiveerde medewerkers zijn er bij gekomen om de klanten te begeleiden: Lin en Dirk, Anneleen, Charlotte, Atle, Nancy, Erik, Toon en Koert.

In de loop van 2004 groeide de behoefte aan magazijn- en bureauruimte in die mate dat er uitgeweken werd naar een bedrijvencomplex in Lokeren. Maar ook in daar werd het intussen te benauwd : eind juni 2009 verhuisde ADVYS naar een eigen, splinternieuw en veel ruimer bedrijfsgebouw in Waasmunster. Daar is niet alleen voldoende ruimte voor de meer dan 4000 stockreferenties, maar ook een seminarieruimte waar bijscholingen en demo's kunnen gegeven worden.

Einde 2007 kreeg ADVYS onverwacht veel publiciteit door de samenwerking met de winnaar van de Eén reeks "De Bedenkers": Pierre Vanden Broeck. Hij ontwierp de onderbroekaantrekhulp de Sliplift voor zijn zus en wist daarmee de meeste stemmen te halen bij de TV één kijkers.

Vanaf 2011 werd de merknaam ADHOME geïntroduceerd. Het ADHOME gamma werd speciaal ontwikkeld voor de retail en verzamelt een aantal hulpmiddelen met een goede prijs/kwaliteitsverhouding en met een herkenbare verpakking. Vanaf 2014 wordt ADHOME ondersteund door een jaarlijkse mini-consumentencataloogje.

Wij zijn verheugd u te kunnen aankondigen dat vanaf 1 juli 2019 ADVYS een nieuwe eigenaar en algemeen directeur kent: Nicolas Vandermarliere.

Nicolas Vandermarliere zal samen met het voltallige team enthousiaste medewerkers ADVYS verder vormgeven en uitbouwen tot een sterk en toekomstgericht bedrijf. Huidig bestuurder Dirk De Vylder zal zich het komende jaar richten op de goede overdracht van zijn taken. Lin Aertsen blijft aan boord en zal met haar kennis en ervaring zorgen voor continuïteit.

 

 
    Website ontwikkeling door Trivali webcommunicatie