Doorzoek de catalogus
 
 
   
 

ADVYS zoekt voortdurend in binnen- en buitenland naar producten die voldoen aan de hoogste kwalitatieve en creatieve eisen.

Scandinavische hulpmiddelen hebben de reputatie zeer goed doordacht, mooi en functioneel te zijn. Ropox: gekend voor onverslijtbare hoog/laagsystemen: therapietafels, keukenframes, strijkplank, walkers voor intensief therapiegebruik, e.a. In samenwerking met gespecialiseerde keukenplaatsers bieden wij een totaalconcept voor ergonomische keukens, zowel voor therapiesituaties als particuliere oplossingen. Tevens hebben zij therapie-en verzorgingstafels, standing toestel, patiëntenlift, walker en een nieuwe aqualine voor de badkamer.

Een aantal kleinere Deense en Zweedse fabrikanten leveren hulpmiddelen voor de persoonlijke verzorging, aangepaste bekers in een eigentijdse design. Vela is de nieuwste deense fabrikant die ons gamma kinder- trippelstoelen komt vergroten.

Duitsland maakt niet alleen degelijke producten, maar is ongetwijfeld wereldleider op gebied van (aangepaste) spelen. Nitzbon: fabrikant van therapie- en ergonomische werkstoelen, 'traditionele' opstellingen voor fysische revalidatie: suspensiearmen (OB), mechanotherapie, ergonomische werkbanken e.d. Dusyma, Jakobs, Bungarten, Logo en Erfi hebben de meest originele spelen voor sensoriek en bewegingstherapie.
Ornamin produceert kunststoffen bekers en borden en is een van de weinige Europese fabrikanten die nog zwaar investeert in research. Het resultaat is een prachtige en eigentijds gamma.

Uit Groot-Brittannië en de USA importeren wij de brede gamma's van Performance Health (ex-Patterson-Homecraft-Rolyan)NRS, Joncare, Edu-Play, Tumble FormsGordon Ellis e.a. Antislip komt van Dycem, scharen, keuken- en tuingereedschap van Peta, taalstimulatie van Speechmark met ColorCards, opblaasbare spalken van Arden.

Daarnaast werken we met een reeks kleinere fabrikanten die onze therapie- en hulpmiddelenselectie vervolledigen. Daar wij voortdurend op zoek zijn om het gamma te vernieuwen komen er regelmatig merken bij: positioneringsmateriaal en matrassen van MMC, beugels op zuignap o.a. van Roth en Drive, doucheschermen en -bakken van EASA, originele producten voor éénhandigheid, bandages van Neo-G, ...

 
    Website ontwikkeling door Trivali webcommunicatie